Documents útils

Curs de Pilates per a embarassades


Prepara´t per el part. Gimnàstica o entrenament funcional pre-part (guia)

Curs de Pilates post-part. Recupera’t del part.


Gimnàstica o entrenament funcional post-part (guia)

Pautes de control i seguiment mèdic


Et presentem un esquema bàsic i general de les pautes rutinàries de control recomanable de la gestació.

La Guia per a embarassades


La Guia per a embarassades, elaborat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, pretén col·laborar i donar suport a les dones en la cura del seu embaràs, part i puerperi.

pdf_gran

Durant l’embaràs, aliments segurs més que mai !!


Elaborat per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, proporciona unes pautes per seguir una alimentació saludable durant l’embaràs. Una alimentació adequada contribuirà a un bon desenvolupament del fetus.

pdf_gran

Listeria i Gestació


Per evitar la contaminació dels aliments per bactèries patògenes s’haurien de seguir les següents recomanacions generals.

Protocol de consells durant el embaràs


Elaborat per Italfarmaco, presenta una sèrie de recomanacions relacionades amb la dieta, exercicis físics, cura de la pell i les dents, vestimenta, etc.

pdf_gran

Vacunació de les dones embarassades


Programa de vacunacions Agència de Salut Pública de Catalunya (Gener 2014).  “La vacunació al final del embaràs protegeix el nadó els primers mesos de vida”

pdf_gran

Canastreta per a l’Hospital o la Clínica


T’expliquem tot el que necessites per la canastreta del teu bebè i la roba que la mamà no ha d’oblidar quan vagis a l’hospital. Pren nota i que no se t’oblidi res!

Un infant a casa, quina il·lusió !!!


Seria com un “Manual de l’Usuari” dels nous pares, elaborat pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. És com un manual d’instruccions, just el que no porten els bebès quan arriben a casa !!! ,…… però et pot ajudar.

pdf_gran

Qüestions més habituals que es tracten a les trobades de postpart i criança a CEMGINE


A CEMGINE ens trobem de forma periòdica noies que hem estat mares recentment.

En aquestes trobades, mares i nadons trobem el suport d’un equip de professionals que ens ajuden a resoldre dubtes i posem en comú preocupacions i temes d’interès, de manera que també aprenem unes de les altres.

Aquestes trobades, són gratuïtes i tothom hi es benvingut.

Clases de Qigong (Txi-Kung / Chi-Kung) a CEMGINE


El Qigong es tracta d’un conjunt de tècniques i exercicis de tradició mil·lenària, originats a la Xina, que tenen el propòsit d’augmentar la vitalitat i la salut de les persones.

Ajuda’t a equilibrar salut i vitalitat !!!

Campionat Obert de Pàdel Femení – 5è Trofeu CEMGINE


Del 16 a 22 d’Abril de 2018 al Club Tennis Vic:

Per cinquè any, CEMGINE i Club Tennis Vic organitzem un Torneig de Pàdel Femení amb la finalitat de ajudar al recapta de fons destinats a l’Associació Osona contra el Càncer, en concret per al tractament del càncer ginecològic.

 

 

Cartell 5è Trofeu CEMGINE

Agraïment entitats col·laboradores: 

Sorteig de regals: 

Full d’inscripció torneig CEMGINE

 

 

 

 


Recordem que si no disposes de cap lector d’arxius PDF, es pot descarregar gratuïtament l’Acrobat Reader en el següent enllaç:
http://get.adobe.com/es/reader/