Preparació al Part

CURS D’EDUCACIÓ MATERNAL

Durant el curs de preparació al part us volem acompanyar en aquesta experiència única. Per aquest motiu, des de CEMGINE, creiem necessari dotar a la parella dels coneixements, estratègies i habilitats que us preparin per afrontar els canvis físics, emocionals i d’estil de vida. Aquest està repartit en 7 sessions teòriques i/o pràctiques, les quals són impartides per una llevadora o una fisioterapeuta. És el moment per compartir experiències, resoldre dubtes i qualsevol tipus de preocupació.

Informació de les sessions:

Sessió Consisteix d’una presentació referent al que s’explicarà i es realitzarà en el mateix curs.Es parlarà del pla de part i de la panereta.
Sessió S’explicarà i es practicaran els exercicis Esferodinamia (sobre la pilota)Abans de finalitzar la classe es realitzaran uns exercicis de relaxació.
Sessió Aquesta sessió s’aconsella realitzar-la amb la parella, ja que es tractaran temes interessants com els signes de part, fases del part, tipus de part i cesària, anestèsia.
Sessió En aquesta sessió tractarem la pelvis i el massatge perineal, dels exercicis Kegel i de la importància de la rehabilitació durant el postpart.
Sessió Aquesta sessió s’aconsella realitzar-la amb la parella ja que es tractaran els temes pendents de la sessió 3.També es parlarà de les respiracions, contraccions i “pujo”.
Sessió Per tal d’afrontar amb més seguretat es donaran consells pràctics per al nounat en el part i com realitzar les cures al nadó.
Sessió S’explica com es viuen les primeres hores postpart, els avantatges i inconvenients sobre la lactància materna/artificial; tècniques, trucs i posicions per ajudar al nadó a agafar-se al pit.
  • Grups reduïts, màxim 8 – 10 persones
  • Durada 1 hora i 30 minuts
  • Conveni amb mútues
  • Cal portar roba còmoda
  • A totes les sessions podran assistir les parelles si ho desitgen, alguna sessió s’aconsella fer-la amb parella.

Vols saber-ne més?

Vine i informa-te´n!!!!!