Vols saber el sexe del teu fill d’una manera especial i sorprenent?

Si prefereixes que sigui una sorpresa i compartir-la amb la teva parella, amb la teva família i amics, et proposem una idea. Consisteix amb una diversió que podràs compartir amb ells i es tracta del següent:

La teva ginecòloga de CEMGINE et preguntarà sempre primer si vols saber-ho en el mateix moment que et faci una ecografia, i naturalment es pugui confirmar amb un alt percentatge de seguretat el sexe del teu fill, o pel contrari, prefereixes esperar uns dies.

Si prefereixes esperar uns dies, la teva ginecòloga et lliurarà un sobre tancat on s’indicarà el sexe. Amb aquest sobre et podràs dirigir a una de les pastisseries (*) de la confiança de CEMGINE que t’indicarem i els lliuraràs el sobre tancat. Ells es quedaran el sobre que no et retornaran i solament els hauràs d’indicar el gust de la teva preferència del pastís i el nombre de persones per les quals vols que t’ho elaborin, la resta és cosa d’ells.

Després, passats uns dies, quan tu ho decideixis i et trobis juntament amb la teva parella, la teva família o amics en un dinar, berenar o sopar i sigui el moment d’obrir i repartir el pastís, just en aquell moment, l’interior del pastís et donarà la resposta i revelarà el sexe del teu fill: interior de color rosa per la nena i blau per el nen, i ….. ENHORABONA !!.

T’imaginaves descobrir el sexe del teu futur fill tallant un pastís? Aquesta nova tradició comença a posar-se de moda entre els pares més joves a Nova York. Es coneixen com “Gender Reveral Parties” (festes per desvetllar el sexe del teu fill) i cada vegada són més freqüents a la ciutat dels gratacels.

El centre de Manhattan ja compta amb almenys una dotzena de pastisseries que ofereixen aquest servei, perquè cada vegada són més els futurs pares que opten per revelar el secret en una gran festa. No només fan partícips del descobriment als assistents, sinó que, més tard, els orgullosos futurs pares pengen el vídeo del descobriment a Youtube. Tant és així, que la plataforma ja compta (setembre del 2014), amb 1.800 vídeos d’aquest tipus de festes. Si vols, cerca “Gender Reveral Parties” a Youtube i t’encomanaràs de la sorpresa i alegria d’altres futurs pares.

No hi ha manera més dolça de saber-ho !!!!!

És només una idea, tu decideixes què prefereixes !!!!!

(*) El preu aproximat per persona de un pastís pot ser de 3 a 4 €, depenent del tipus de pastís.
Si prefereixes altres pastisseries, ens ho has d’indicar abans.