Centres col·laboradors

logo-gineobstetricsCEMGINE col·labora amb Gineobstètrics com a centre de referència per a fer determinades proves complementàries i intervencions.

CEMGINE i DEXEUS Dona tenen subscrit un conveni de col·laboració amb l'objectiu de sumar forces per donar resposta a la demanda a la comarca d’Osona d’una atenció altament especialitzada i més personalitzada en les especialitats de ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida.

Per ampliar la informació clica aquí

 

CEMGINE col·labora amb SYNLAB com a centre autoritzat per realitzar les extraccions d'anàlisis clíniques i altres proves complementàries.

logo_fargas

CEMGINE col·labora amb Labotarori d’Anàlisi Dr. Fargas com a centre autoritzat per realitzar les extraccions d'anàlisis clíniques i altres proves complementàries.

logo_chv

CEMGINE col·labora amb CHV - Clínica del Vic.

logo_dra

CEMGINE col·labora amb el laboratori d'anatomia patològica Dra. J. Autonell Reixach per a realitzar estudis de citologia, histopatología i anatomia patològica.

logo_ich

CEMGINE col·labora amb ICH per a realitzar estudis de citologia, histopatología i anatomia patològica.

CEMGINE col·labora amb CELLAB per a la criopreservació de les cèl·lules mare procedents de la sang i del teixit del cordó umbilical.