CAMPIONAT DE PÀDEL FEMENÍ – 5è TROFEU CEMGINE (ABRIL 2018)

CEMGINE i el Club Tennis Vic organitzant la setmana del 16 al 22 d’abril el 5è TROFEU CEMGINE  de pàdel femení.

Per cinquè any, ambdues entitats organitzem un Torneig de Pàdel Femení amb la finalitat de ajudar al recapta de fons destinats a l’Associació Osona contra el Càncer, en concret per al tractament del càncer ginecològic.

Cartell 5è Campionat Pàdel Femení CEMGINE

En aquesta ocasió se celebrarà la setmana del 16 al 22 d’abril i col·laboren també un ampli grup d’empreses i entitats que participen col·laborant en l’organització i amb l’aportació de premis i regals per a totes les participants.

Agraïment entitats col·laboradores

Aquest any, com a novetat, tindrem el dissabte 21 d’abril a la tarda, un torneig familiar femení infantil, en modalitat de lligueta per grups, en el qual la condició per participar serà que existeixi un parentiu familiar entre les jugadores i que una d’elles haurà de tenir entre 8 i 14 anys.

L’últim dia, el diumenge 22 d’abril, està previst que se celebrin els partits de la finals de les diferents categories Màster, 1ª, 2ª i 3ª categoria. Finalitzats els partits es lliurarà la recaptació a la Presidenta de l’Associació d’Osona contra el Càncer i tindrem la presentació d’un representa d’ACNUR, l’Agència de la Nacions Unitat per als refugiats. Per finalitzar es repartiran premis i regals a les guanyadores i participants en el torneig. Així mateix, està previst que es realitzi un sorteig entre totes les participants assistents a l’acte de diverses aportacions que han fet  empreses col·laboradores en el torneig i es servirà un refresc o aperitiu a tots els assistents.

Sorteig de regals entre totes les participants assistents el diumenge 22 d’Abril

Esperem que us ho passeu bé i us convidem a participar en una iniciativa que persegueix aportar salut, esport i solidaritat.

Full d’inscripció torneig CEMGINE


Direcció Mèdica 23/Març/2018